print $title;

21 MAY 2014

Innovatieve tool voor de huizenmarkt

De woningmarkt lijkt aan te trekken, de huizenprijzen zijn gedaald, de rente staat laag, maar is dit wel ‘het moment’ om te verhuizen? Binnen 3 minuten weet je het. Check het met de nieuwe, ultieme persoonlijke “Huizenvergelijker”.

Nieuw: ABN AMRO Huizenvergelijker
ABN AMRO toont en vergelijkt in een handomdraai de actuele verkoopwaarde van uw huidige huis en het huis dat u op het oog heeft. Plus het verschil in de rentelasten en de financiering. Door de combinatie van de verschillende databronnen geeft de tool snel persoonlijk inzicht en een helder indicatief cijfer: is dit jouw moment of niet?

Digital first
“In gesprekken met klanten, via social media en via de nieuwe ABN AMRO woonmonitor zagen we dat er hoop gloort, maar dat veel mensen nog afwachten”. De huizenvergelijker geeft al die mensen snel persoonlijk inzicht. De Huizenvergelijker is opgezet als een digital first campagne waarbij first en second screen goed op elkaar zijn afgestemd. De tool vormt het hart van de campagne die wordt aangejaagd via TV en interactieve pre-rolls. De huizenvergelijker is te vinden op abnamro.nl.

bit.ly/huizenvergelijker

Amsterdam