print $title;

14 OCT 2013

Max versterkt BomberLéo in halve finale Grote Prijs van Nederland

Zondag 27 oktober is het zover. Gitarist en Red Urban’s Max Remkes zal one-woman-band BomberLéo ondersteunen in de halve finale van ’s lands langst gevestigde talentenjacht: De Grote Prijs van Nederland (categorie singer-songwriter). De halve finale vindt plaats in het Amsterdamse Melkwegtheater en is de laatste in een reeks van 3 avonden met elk 6 halve finalisten. Van de in totaal 18 kandidaten gaat een derde door naar de finale (7 December in Paradiso).
Speelden BomberLéo (Leonie Klooster) en Max tijdens hun tienerjaren nog samen in een bandje, nu is het goed menens. BomberLéo’s geluid heeft zich ontwikkeld tot een volwassen mix van blues, country en soul voorzien van teksten die recht uit het hart komen. BomberLéo – die alleen aan het Grote Prijs avontuur begon – speelt gitaar, drums en kazoo tegelijk en zingt daar ook nog bij.
Om het beste uit haar liedjes te kunnen halen schakelde BomberLéo de hulp van Max in. Het duo is vastberaden op 27 oktober de jury te imponeren en zodoende een finaleplekje te veroveren. Maar het publiek kan ook een stem uitbrengen, zowel online als ter plaatse. Kaartjes zijn schaars, dus wees er snel bij!

Kaarten voor 27 oktober
BomberLéo op facebook

Stem op BomberLéo:

www.groteprijsvan.nl/deelnemer/bomberleo/

Amsterdam