print $title;

01 MAY 2009

Microsoft introduceert RULive

De meest intensieve gebruikers van Windows Live Messenger zijn de connected socialisers, jongeren tussen 15 en 19 jaar. Naarmate deze groep ouder wordt, daalt het gebruik van Messenger. Het draait steeds meer om de kwaliteit van het contact met vrienden en minder om de kwantiteit. Microsoft wil de band met deze doelgroep intensiveren. En ze het gemak laten ervaren van de overige Windows Live diensten.

Met RUlive.nl lanceert Windows Live een platform voor en door jongeren, waar geschreven wordt en onderling tips worden uitgewisseld over Messenger en Windows Live. De redactie bestaat uit jongeren uit de doelgroep die exclusief bij Microsoft achter de schermen mogen kijken en artikelen schrijven om de bezoekers van RULive.nl te inspireren. Op deze manier activeren jongeren elkaar meer uit Messenger te halen en leren ze op een speelse manier meer over de overige Windows Live diensten. In mei 2009 ging RULive.nl van start en momenteel komen er maandelijks ongeveer 400.000 bezoekers.

Product: Windows live

Windows Live is het vroegere MSN en omvat een reeks internetdiensten van Microsoft, zoals Messenger, Hotmail, Photos, Skydrive, Mobile, Spaces,… Alles werkt naadloos met elkaar samen, zodat jij met vrienden in contact blijft, ervaringen kunt delen en het web veilig kunt gebruiken.

Amsterdam