print $title;

27 AUG 2013

Nieuw creatief team voor Red Urban

Red Urban versterkt zich met het kersverse creatieve duo Robin Meekel en Patrick van Haperen. Zij verruilen respectievelijk TBWA en XXS voor Red Urban.

Meekel werkte eerder bij TBWA en Lemz voor nationale en internationale opdrachtgevers. Hij heeft o.a. gewerkt aan de IKEA – Design your life case. Hiermee sleepte hij diverse awards in de wacht, waaronder een zilveren lamp (Interactief) en zilveren SpinAward (Beste Content).

Van Haperen werkte o.a. bij Springer & Jacoby Int. en XXS voor klanten zoals BinckBank en Dirk van den Broek. Tevens zet hij zich in met L.O.V.E. voor non-profit organisaties. Zo realiseerde hij onlangs een pop-up dierenasiel voor het ‘Help een kitten met een knitten’ project van de Dierenbescherming.

“Robin en Patrick delen onze visie en creatieve ambities. Door hun unieke combi van zowel digital alsmede traditionele advertising en activatie, passen zij precies in het Red Urban profiel van ‘multi-talented-people’. Juist hun diversiteit, liefde voor digital en enthousiasme spraken ons ontzettend aan”, aldus Robin Pas, CD Red Urban.

“We waren op zoek naar de mogelijkheid om onze kennis te bundelen en samen mooie digitale activaties te maken”, geeft van Haperen aan. “Na mijn periode bij TBWA had ik weer zin om bij een digital bureau aan de slag te gaan. Als Red Urban je dan zo’n kans biedt, pak je die natuurlijk met beide handen aan. We willen hier als vers team gewoon heel mooi werk maken.” aldus Meekel.

Bij Red Urban Amsterdam gaat het team werken voor het gehele klantenportfolio.

Amsterdam