print $title;

20 JUL 2009

Philips Lighting at your fingertips

Philips Lighting OEM introduceert een nieuwe business portal. Met deze nieuwe portal hebben industriële OEM klanten voortaan direct toegang tot alle benodigde informatie binnen Philips Lighting.

Ter introductie van de portal bij OEM klanten stuurden we ze een functionele en persoonlijke videoboodschap met als titel: Simplicity is Having Philips Lighting OEM at Your Fingertips.

In de video neemt Alan Hunt, Chief Simplicity Officer, de klant mee op een guided tour langs allerlei afdelingen van Philips Lighting. Uiteindelijk blijken deze afdelingen aan de achterkant van zijn/haar monitor bevestigd.

Ter introductie van de portal bij Account Managers vroegen we hen een hoofdrol in de video te spelen. Tijdens een jaarlijkse Account Meeting maakten 80 Account Managers hiervoor hun acteerdebuut.

In de video typt de Account Manager van de klant een uitnodiging om met de nieuwe portal kennis te maken. Deze uitnodiging verscheen na de video real time in de inbox van de klant.

Het resultaat is verrassend, functioneel en heel persoonlijk. En stimuleert hernieuwde samenwerking tussen Account Managers en zijn/haar klanten.

www.oematyourfingertips.com/

Amsterdam