print $title;

18 SEP 2013

Red Urban en ABN AMRO organiseren webevent met Gerrit Zalm

Op 18 september, ‘De Derde Woensdag in September’ geven ex-minister van financiën Gerrit Zalm en chief economist Han de Jong hun visie op de gepresenteerde Rijksbegroting. In een wervelende discussie geven ze antwoord op de vraag: “Wat betekent de Rijksbegroting voor úw begroting?” Vanaf 20.00 uur wordt het event vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam live uitgezonden via rich-media banners op rtl.nl en nrc.nl.

Omdat slechts 500 personen bij het event in de Westergasfabriek aanwezig kunnen zijn, zochten Red Urban en ABN AMRO een manier om heel Nederland voor deze bijeenkomst uit te nodigen. Speciaal voor alle Nederlanders wordt de discussie daarom live uitgezonden via rich media banners op nrc.nl en rtl.nl.

Het webevent wordt breed aangekondigd via direct mail en rich media advertising. Geïnteresseerden ontvangen een notificatie als de discussie van start gaat, waarna ze het event live op hun computer of mobiele device kunnen volgen.

‘De Derde Woensdag in September’ is onderdeel van een breed gedragen campagne, waarin ABN AMRO antwoord geeft op de vragen van nu. De gehele campagne wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen ABN AMRO, Selmore UM en Red Urban.

Amsterdam