print $title;

05 JUN 2009

Telfort Simsalabim

Regelmatig tovert Telfort een wonderbaarlijke aanbieding uit de hoge hoed. Voor de introductie van Telfort’s nieuwe Sim Only propositie, ontwikkelden we daarom het thema SIMsalabim. Naast een uitgebreide display campagne op reguliere sites publiceerden we branded entertainment in de vorm van twee online goocheltrucs op Hyves, waarmee het publiek zelf het wonderbaarlijke kon ervaren. Daarmee werd Telfort’s Sim Only propostie ruim 8 maanden onder de aandacht gehouden.

Omdat we een periode van 8 maanden moesten overbruggen zijn er twee verschillende goocheltrucs ontwikkeld voor de activatie binnen Hyves.

Telfort Sim Only is het aller-voordeligste abonnement van Nederland. Je krijgt een forse korting omdat je niet betaalt voor een nieuwe telefoon. Je ontvangt namelijk een nieuwe simkaart die je in je huidige telefoon steekt. Vanaf dat moment bel je een stuk voordeliger.

Telfort heeft voor iedere beller een geschikte Sim Only bundel; de 100 minuten sim only voor mensen die weinig bellen maar ook een super Sim Only voor mensen die een alles-in-1 bundel willen hebben. Welke Sim Only je ook kiest, je belt altijd over het hoogwaardige KPN-netwerk.

Amsterdam